Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioana Ginghina, la un pas de divort? "Casnicia este plina de dezamagire si indoiala"

Postat la: 04.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioana Ginghina este casatorita de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fata. Vedeta a scris un articol pe blogul ei personal, unde atinge un subiect destul de sensibil si anume probemele din casnicie.

Se pare ca relatia dintre cei doi nu este intotdeauna roz, Ioana a simtit nevoia sa se confeseze cititorilor, punctand cateva aspecte care o deranjeaza. Sa fie oare Ioana si Alexandru la un pas de divort?

„Daca am invatat ceva, in acesti 12 ani de casnicie, este faptul ca acest "parteneriat" nu presupune intodeauna iubire.

Ba mai mult, cateodata nu e vorba nici macar de rabdare, intelegere sau bunatate.
Poate chiar exista momente cand te intrebi de ce te-ai legat de aceasta persoana, pentru tot restul vietii.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare incercand sa fie peste, uitand ca exact aceste lucruri te-au facut sa spui prima data "Te iubesc". Daca la inceput iti facea cu drag cafeaua dimineata, iar tu, coborand sexy, intr-o camasa de noapte, te asezai la masa alaturi de el, multumim pentru cafea cu un zambet si un sarut.

Acum, poate ca este la fel, doar ca tu cobori grabita si nu mai observi de mult ca iti face cafeaua zi de zi, de 12 ani... Acum este... normal. Da, asa este, casnicia are momente cand este plina de dezamagire si indoiala. Si totusi sunt momente cand este totul diferit.

Cand simti ca iti e greu, ca dansezi pe marginea prapastiei si simti ca nu mai poti. Apoi iei aer in piept si te uiti in jos si cand sa-ti dai drumul simti o mana care te tine... te intalnesti cu ochii lui si stii, fara prea multe cuvinte ca o sa fie bine. Te ia in brate si toate au trecut si realizezi atunci ca aceasta relatie este magica.", a scris Ioana Ginghina, pe blogul personal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE