Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interviu dat de Anamaria Prodan dupa moartea Ionelei Prodan: "A plecat atat de lin. Imi spunea ca atunci cand va muri..."

Postat la: 18.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anamaria Prodan isi conduce, joi, mama, pe ultimul drum. Interpreta Ionela Prodan s-a stins din viata luni seara, pe patul de spital, la varsta de 70 de ani. Artista a murit fara sa stie de boala crunta cu care a fost diagnosticata si, potrivit declaratiilor facute de Anamaria Prodan, a luptat pana in ultima clipa.

Intr-un interviu pentru Stirile ProTv, fiica artistei a vorbit despre ultimele clipe din viata mamei sale. "Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda ca o sa o salveze (...) "Atat de multa lume o iubea si oamenii fugeau dupa masina sa o atinga, era o nebunie. Dadeam oamenii la o parte sa ajung la mama, a iubit-o atata lume, incredibil (...) ″Cea mai mare bucurie a ei am fost noi, cand ne vedea pe noi razand inflorea (...) Imi spunea "eu cand o sa mor o sa merg in Rai, eu visez ca acolo o sa cant". Si eu ii spuneam "mama, dar mai ai timp". A plecat atat de lin", a spus Anamaria.

Trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Joi, la orele pranzului, interpreta va fi inmormantata. Ionela Prodan a murit luni seara, la spitalul Elias, din Capitala, la varsta de 70 de ani. Ionela Prodan a fost o femeie puternica, o mama exatraordinara si o artista desavarsita. Ionela Prodan a muncit mult pentru visurile ei si si-a dorit enorm ca numele ei sa ajunga sus in Romania. Ionela Prodan si-a iubit foarte mult casa in care a locuit, iar cea mai mare dorinta a ei a fost aceea ca nimeni sa nu-i vanda casa. „Cand nu voi mai fi eu, Doamne fereste sa vanda casa asta. Aici micutul Laurentiu sa stea, sa-si aduca anminte ca este o casa cazemata", spunea Ionela Prodan in urma cu cativa ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE