Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interlopul Sefor al lui Duduianu a mostenit Bentleyul lui Vasile Turcu

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Misterul asupra sinuciderii lui Vasile Turcu e departe de a se fi rezolvat, dar bănuiala că şi-a luat viaţa din cauza datoriilor prinde din ce în ce mai mult contur. Există şi o primă dovadă în acest sens: limuzina de lux a milionarului a ajuns pe mâna unui cunoscut cămătar din neamul Duduienilor.

Apropiaţii fostului acţionar de la Dinamo vorbesc că milionarul a lăsat pe biletul prin care îşi cerea scuze familiei pentru sinucidere şi cuantumul datoriilor, dar şi persoanele către care era dator. Turcu era dator la oameni importanţi din fotbal, dar şi la interlopi, câteva milioane de euro, iar o parte din împrumuturi aveau şi dobânzi. Doar Cristi Borcea i-ar fi dat bani doar din bunătatea inimii, în timp ce Giovani Becali şi un cămătar din neamul Duduienilor îi percepeau sume diferite peste valoarea împrumuturilor. Numai familia ştie exact ce datorii au "moştenit" de la Vasile Turcu, şi au început deja să le achite.

Turcu era cunoscut prin oraş ca fiind un personaj corect atunci când venea vorba de bani, care işi onora înţelegerile şi nu obişnuia să dea ţepe. Turcu si-a facut cadou un Bentley, de ziua lui, acum trei ani, în schimbul sumei de 300.000 de euro. Acesta a ajuns pe mâna unui cunoscut şef de clan din Capitală, acum unul din liderii clanului Duduianu, "Sefor". Impreună cu fraţii săi, "Denom", "Istrinom" şi "Prinţul" ei sunt binecunoscuţi şi temuţi în lumea interlopă a Capitalei. Acum nu mai încape nici o îndoială că Bentley-ul lui Turcu, folosit drept gaj, a ajuns la Sefor, care intenţionează să îl valorifice.

Sefor conduce luxoasa maşină prin cartierul milionarilor, Băneasa, încalcă pe drum câteva reguli elementare de circulaţie, cum ar fi depăşirea refugiului de tramvai pe linii, şi se opreşte în faţa unui service auto. Sefor se dă jos din maşină, vorbeşte la telefon şi prinde momentul oportun să stea de vorbă cu un mecanic, cel mai probabil pentru a se asigura că automobilul primeşte "tratamentul" cuvenit înainte să îl pună în vânzare. Umblă vorba prin oraş că Sefor e stăpân cu acte pe Bentley-ul lui Turcu, cu contract de vânzare-cumpărare, şi ar vrea să scoată până într-o sută de mii de euro pe ea, fără prea multe bătăi de cap.

Maşina de lux a lui Turcu e condusă acum de Sefor (foto sus-dreapta)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE