Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incredibil cine s-a gasit s-o ia pe Serena Williams de nevasta!

Postat la: 30.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serena Williams, locul 2 WTA, a anunțat noaptea trecută că s-a logodit cu Alexis Ohanian, co-fondatorul reţelei de socializare Reddit. Tenismena în vârstă de 35 de ani (deținătoare a 22 de titluri de Grand Slam, la egalitate cu legendara Steffi Graf) a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea antreprenorului Ohanian (33 de ani).

Relația dintre cei doi datează încă din 2015, dar nu a fost ascunsă de „ochii" mass-mediei. Serena a anunţat că se mărită printr-un text postat chiar pe site-ul deţinut de Alexis: „Am venit acasă ceva mai târziu, iar cineva îmi împachetase bagajele: mă aştepta destinaţia Roma. Am ajuns în cel mai fermecător loc, acolo unde stelele noastre s-au ciconit. La aceeaşi masă ne-am întâlnit pentru prima oară din întâmplare. El s-a aşezat în genunchi şi a spus patru cuvinte, iar eu am răspuns: Da!" La rândui, Alexis Ohanian a răspuns pe Facebook: „Şi tu m-ai făcut cel mai fericit om de pe planetă". Însă, Serena Williams și-a amânat petrecerea de logodnă, deoarece a plecat în Australia, la Auckland, acolo unde va debuta săptămâna viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE