Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Greselile la care este predispusa fiecare zodie cand se implica intr-o relatie

Postat la: 02.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caracteristicile astrologice predispun fiecare zodie la greseli pe care au tendinta de a le repeta de fiecare data cand se implica intr-o noua relatie amoroasa. Fie ca-si domina partenerul, se pun pe plan secund sau nu-si accepta vulnerabilitatile, fiecare persoana are de invatat o lectie a convietuirii in doi.

Berbec

Berbecii iubesc sa isi petreaca timpul cu prietenii, dar de multe ori acest lucru inseamna si neglijarea partenerului de viata, scrie yourtango.com
Taur

Taurul se concentreaza prea mult pe relatie si tinde sa-si sufoce partenerul. incercati sa mentineti ritmul si lasati lucrurile sa se intample de la sine.
Gemeni

Trebuie sa inveti cum sa ai grija de tine inainte de a avea grija de o alta persoana. Acesta este lectia Gemenilor atunci cand vine vorba de relatii.

Rac . Racii au emotii intense si se ataseaza emotional foarte usor. Este important sa aveti activitati comune cu partenerul, dar trebuie sa va alocati timp si pentru voi insiva.
Leu

Leii trebuie sa invete sa nu-si mai domine partenerul. Lasati-i loc sa-si arate punctul de vedere si sa-si exprime personalitatea fara a se simti constransi.
Fecioara

Fecioarele nu indraznesc sa spuna partenerului ce le lipseste, ceea ce poate duce la probleme in relatie. Exprimati-va dorintele si nevoile voastre, doar asa relatia va evolua.

Balanta Balantele tind sa abandoneze corabia prea usor. Daca ceva nu merge bine, considera ca relatia s-a incheiat si nu depun niciun efort pentru a remedia lucrurile. Asigurati-va ca discutati problemele cu partenerul inainte de a lua decizia de a va desparti.
Scorpion

Scorpionilor le place sa se autosaboteze. Amintiti-va ca meritati sa fiti fericiti si ca este bine sa va bazati pe oamenii care va iubesc. Odata ce ati invatat acest lucru, veti fi capabili sa functionati intr-o relatie sanatoasa.
Sagetator

Pastrati distanta atat cu prietenii cat si cu partenerul de viata. incercati sa stabiliti o conexiune reala si acceptati-va vulnerabilitatile.
Capricorn

Nu le dati celorlalti nicio sansa pentru a va demonstra ca merita atentia voastra. Treceti cu usurinta de la un partener la altul. Luati-va timp sa cunoasteti o peroana inainte de a decide sa nu-i mai raspundeti la telefon.
Varsator

Daca sunteti Varsator, aveti tendinta de a lasa lucrurile din trecutul dvs. sa va ruineze viitorul. invata sa pastrezi aceste lucruri in trecut! Odata ce iti dai seama ca trebuie sa te bucuri de prezent, vei putea sa intalnesti pe cineva nou si minunat.
Pesti

Sunteti vulnerabili atunci cand vine vorba de dragoste si, de cele mai multe ori, faceti alegeri gresite. incercati sa nu va focalizati toata energia catre partener si sa nu va mai puneti pe plan secund.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE