Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grațiela Duban va fi eliminată de la "Ferma vedetelor"

Postat la: 14.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Amatorii de la PRO TV își deconspiră singuri eliminații de la "Ferma vedetelor", care s-a întins ca pomana țigănească, se apropie de inevitabilul și așteptatul sfârșit.

Cu două difuzări pe săptămână și destul de lălăită, emisiunea nu a dat nici pe departe randamentul scontat, în primul rând din cauza castingului prost făcut, cu personaje puțin conflictuale și fără personalitate puternică. (vezi comparativ cu sezonul 1 cu Cristina Cioran, Vica Blohina, Dan Helciug și tot restul participanților. Sezonul 2 nu-l comentez, că am fost implicat direct).

Din dorința furibundă de a avea cât ma mulți telespectatori, care să justifice prezența emisiunii în grilă, (emisiune care, chiar dacă a fost uneori lider de piață) nu a dat concurența pe spate, postul producător Pro Tv adapă poporul cu un promo care se vrea vioi, ca un cintezoi și plin de tensiune. Din păcate, "profesioniștii" care l-au făcut, dau cu mucii în fasole, deconspirând ca niște ageamii una dintre eliminate. Întro secvență care ține câteva sutimi de secundă, o mână pune o plăcuță pe care scrie "eliminat" pe un panou.

Din delăsare, din neglijență, sau pur și simplu din lipsă de profesionalism, cel care a montat bucățica de înregistrare a lăsat să se vadă și poza în dreptul căreia a fost pusă plăcuța "Eliminat" în care se vede de departe, din localitatea Bumbești Pițic, portretul Grațilei Duban. Nu e prima oară când producătorii și factorii de decizie de la Pro Tv dau drumul pe post la asemenea amatorisme, își dau cu stângul în dreptul și lasă să scape informații care strică tot farmecul concursului. Și pentru că tot am ajuns la capitolul promo.

Continuarea pe mirceanstoian.ro

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE