Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Cotabiță s-a căsătorit cu Alina. Primele imagini din biserică

Postat la: 10.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit religios cu Alina duminică, 9 octombrie, la biserica Mihai Vodă din Capitală. Cei doi și-au dorit o ceremonie discretă, la care au participat doar cei apropiați. Alina a purtat o superbă rochie de mireasă, din mătase naturală, tip sirenă, iar interpretul un costum de culoare închisă.

Cotabiță s-a căsătorit religios la biserica Mihai Vodă, iar cei doi au fost extrem de emoționați. Nașa Delia a atras atenția tuturor cu ținuta specială și machiajul profesional care a trasformat-o total. Vedeta și soțul ei nu au făcut însă nicio declarație, preferând să respecte discreția impusă de mirele Cotabiță. Vizibil emoționați, cei patru au fost impresionați de slujba religioasă ce a durat aproape o oră.

După o cununie civilă pe care și-a dorit-o a fi una secretă, și care a avut loc în urmă cu câteva zile, la Primăria Sectorului 1, Gabriel Cotabita a intrat în biserică, alături de aleasa sa, Alina Gabriela, de profesie jurist. Mireasa artistului este cea care i-a fost alături în cele mai grele momente ale existenței sale, când a fost la un pas de moarte. Imediat ce s-a trezit din comă, Cotabiță a cerut-o de soție. Ulterior, i-a oferit și inelul, cu ocazia zilei ei de naștere. Revenind la nunta, mirii au trimis invitații la mai toți cunoscuții. Invitația la nunta lui Cotabiță este însă una care iese din tiparul celor obișnuite.

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit. Primele imagini din biserica

Gabriel Cotabiță a evitat să menționeze pe invitație și numele bisericii unde se va cununa religios. Asta pentru că el și-a dorit multă intimitate. Evenimentul va avea loc doar într-un cerc restrâns. În biserică vor fi prezenți nașii Delia și Răzvan Munteanu, precum și familiile celor doi. Ceilalți invitați sunt așteptați doar la petrecerea ce va avea loc după, la un club de fițe din Capitală. O parte a programului artistic va fi susținut de un band de coveruri care cântă într-unul dintre cluburile din Centrul Vechi, deținute de naș.  Chiar dacă nu-i inclusă în program, cu siguranță că Delia nu se va putea abține fără să cânte, la fel ca și mirele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE