Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul soț face acuzatii naucitoare dupa moartea Ilenei Ciuculete

Postat la: 20.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul sot al Ilenei Ciuculete face acuzatii grave la adresa lui Cornel Gales. Dupa moartea interpretei de muzica populara, s-a zvonit ca vila vedetei ar fi fost vanduta inainte de disparitia acesteia. Valeriu Sfetcu, fostul partener de viata al artistei, a comentat despre acesta situatie.

„Deci daca s-a vandut casa inainte sa moara, asta inseamna ca acest om este un om necinstit, un om nesincer, a stiut mai demult ca este bolnava de aceasta boala incurabila si atunci a luat masuri de precautie, a vandut casa pe motiv ca merge sa ii faca transplant de ficat, desi ala nu se face asa, la o saptamana, doua trei, si atunci in conditiile date nu mai au ce face... Eu am spus de la inceput ca acest om este un escroc, am spus de la inceput ca Ileana nu poate sa se transforme intr-un om care sa nu aiba mila de copiii ei. Nu pot sa cred si nici acum nu cred acest lucru. Eu cred ca totul a fost regizat si totul a fost pus la cale numai de acest smecher", a declarat Valeriu Sfetcu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE