Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fosta sotie a lui Gyuri Pascu, mesaj cutremurator

Postat la: 27.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a indurerat intreaga tara. Printre cei care il plang pe artist este si fosta lui sotie, Daniela, de care s-a despartit in relatii amiabile. Femeia a publicat un mesaj tulburator pe Facebook, care parca prevestea tragedia de luni (26 septembrie).

Ioan Gyuri Pascu a murit acasa, luni (26 septembrie), in jurul orei 5:00 dimineata. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare, care au durat o ora, au fost in zadar. In urma cu doar cateva zile, Daniela Marin Pascu, fosta sotie a actorului, a publicat un mesaj pe Facebook, care parca prevestea moartea lui Gyuri: „Cum va fi maine? Maine va fi asa cum va fi maine. Tot asa cum azi este asa cum este azi. Doamne-ajuta sa fie fara dureri!"

Actorul s-a stins din viata la sase ani dupa ce a facut un atac cerebral. Tot in 2010, Ioan Gyuri Pascu a divortat de marea lui iubire, Daniela Marin, cu care a fost casatorit timp de 17 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE