Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Piersic, indurerat dupa moartea fostei sotii: "Tatiana, scumpa mea, de cand ti-ai luat zborul..."

Postat la: 15.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Piersic si-a pus un mesaj cutremurator pe casuta vocala la telefon, asa cum face de obicei atunci cand nu poate vorbi la telefon sau cand este prea indurerat sa o faca, cum este cazul acum, dupa moartea primei sale sotii, Tatiana Iekel.

„Tatiana, scumpa mea, de cand ti-ai luat zborul catre stele, ma gandesc neincetat la tine, la noi, la cum ai aparut in viata mea si m-am indragostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despartit, la cum a aparut pe lume baiatul nostru pe care tu il adorai si de care eu sunt atat de mandru si mai ales la cum am ramas prieteni, pana la sfarsitul sfarsitului. Eu, Florin, cu durere si lacrimi in ochi si in suflet, iti sarut mana si iti multumesc ca mi-ai fost alaturi si m-ai insotit cu gandul tau bun, chiar si atunci cand am fost departe unul de celalalt. Dar tu stii bine, ca desi viata ne-a despartit, noi am ramas mereu aproape", este mesajul lui Florin Piersic pentru Tatiana Iekel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE