Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiul lui Michael Douglas a fost eliberat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de șapte ani

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiul lui Michael Douglas a fost eliberat din închisoare. Cameron Douglas a fost închis timp de aproape șapte ani, în urma unei condamnări pentru trafic de droguri. Cameron Douglas, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru posesie de heroină şi trafic de metamfetamine, în 2010.

Pedeapsa lui a fost mărită, însă, după ce a recunoscut că a contribuit la introducerea de droguri în închisoare. Astfel, el a stat doi ani în plus în spatele gratiilor, într-o celulă izolată, în Cumberland Federal Corrections Institute din statul american Maryland. El trebuia să fie eliberat abia în 2018, dar judecătorii i-au permis să îşi ispăşească restul pedepsei într-un centru de reeducare din Brooklyn.

Cameron este fiul actorului Michael Douglas, în vârstă de 71 de ani, cu prima lui soţie, Diandra Douglas, de care starul hollywoodian a divorţat în 2000 după o căsnicie de 23 de ani. Michael Douglas s-a căsătorit apoi în 2000 cu actriţa Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii. De-a lungul anilor, Michael Douglas şi-a vizitat fiul cu regularitate în închisoare.

"Acum îl văd de două ori pe lună, deoarece este încarcerat aproape de casa noastră. Este un dependent de droguri, dar şi-a ispăşit pedeapsa mai mult decât ar fi trebuit", a spus Michael Douglas. Cameron Douglas a vorbit, în 2013, despre experiența sa din spatele gratiilor. "Acum stau la masa mea, în burta bestiei, pentru a vă trimite o scrisoare. Am petrecut aproape doi ani din pedeapsa mea de peste patru ani de închisoare fiind închis într-o celulă izolată", a scris el, într-o scrisoare publică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE