Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Finala Vocea României 2016. Mesajul lui Tudor Chirilă pentru concurenții lui

Postat la: 16.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vinerea aceasta este finala Vocea României 2016. Tudor Chirilă este singurul antrenor care are doi concurenți în finală, pe Teodora Buciu și pe Robert Botezan, care au reușit să cucerească publicul.

Înainte de finala Vocea României 2016, Tudor Chirilă a ținut să le transmită un mesaj celor doi, în care le-a spus cât de mult s-a atașat de ei pe perioada concursului. "Mai mult ca oricând am trăit ediția asta de Vocea României sub deviza #memoriesnow și am încercat să le transmit asta și concurenților mei. Amintirile se fac în prezent, deci ne-am propus ca la fiecare repetiție sau moment pe scenă să creăm amintiri mișto. A fost o săptămână foarte grea (am avut de ales 6 piese în 2 zile și de pregătit câte trei momente pentru fiecare concurent în patru zile), dar ne-am și distrat foarte mult. M-am atașat de Teodora și Robert și evident că îmi doresc ca unul dintre ei să câștige trofeul. Dar dincolo de asta le mulțumesc sincer pentru toate amintirile frumoase pe care le-am construit împreună. Diseară, finala Vocea României!", a scris Tuor Chirilă, alături de imaginea de mai jos, în care a cântat alături de cei doi.

finala vocea romaniei 2016 2Cei patru concurenți care vor lupta în finala Vocea României 2016, de vinerea aceasta sunt: Alexadru Mușat (echipa Smiley), Ioana Ignat (echipa Moga), Robert Botezan (echipa Tudor Chirilă) și Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă). Unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu și cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE