Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiica adoptiva a Stelei Popescu a obtinut o suma fabuloasa! Totalul incasat pana acum de Doina Maximilian

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doina Maximilian administreaza drepturile de autor ale parintilor ei adoptivi, Stela Popescu si Puiu Maximilian.

Stela Popescu si sotul ei, Puiu Maximilian, decedat in 1998, nu au avut copii, dar au infiat o nepoata, pe Doina. "Noi nu am vrut sa avem copii, dar am infiat o nepoata de-a sotului meu, Doina Maximilian. Avem si o nepoata de la ea, Stanca Radu, care este o tanara actrita foarte talentata", marturisea Stela Popescu. Doina Maximilian, care a fost si conferentiar universitar doctor la UNATC - Facultatea de Film, aparea, alaturi de Stela Popescu, ca beneficiara a drepturilor de autor ale lui Puiu Maximilian, celebrul umorist care scria textele scheciurilor intrepretate de Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Doina a infiintat si "Asociatia Puiu Maximiliian", care pastreaza vie amintirea textierului, iar in 2003 a infiintat o firma, inregistrata la aceeasi adresa cu asociatia, care are ca obiect de activitate „activitati de creatie artistica". Cel mai probabil, prin firma respectiva se incaseaza drepturile de autor de pe urma lui Puiu Maximilian si ale Stelei Popescu. In ultimii ani, profitul acestei firme a fost in declin: 47.000 de lei (in 2014), 33.000 de lei (inj 2015) si 18.000 de lei (in 2016). In schimb, cea mai buna perioada a fost acum un deceniu, castigul din 2007 fiind de 80.000 de lei. De la infiintare si pana in 2016, firma fiicei Stelei Popescu a facut un profit total de aproximativ 580.000 de lei, adica 130.000 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE