Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat în conacul regretatei artiste

Postat la: 24.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doina Maximilian (63 de ani) este un munte de durere, de când mama ei adoptivă, Stela Popescu, a părăsit această lume, la 81 de ani. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor marii artiste, femeia a devenit acum proprietara unui bloc, a vilei din Buftea şi a celei de la malul mării, din Staţiunea 2 mai, dar şi a conacului în care regina comediei a locuit până în ultima clipă de viaţă.

Doina să se mute definitiv în casa din buricul Capitalei : "Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo", a declarat Doina Maximilian. Zilele trecute, ea a fost surprinsă în curtea casei de pe Strada Alexandru Donici. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, ea trebăluia prin curte, în timp ce discuta cu câteva persoane aflate în vizită.

Apoi, a dus în bucătărie un bax de apă minerală. Deşi este un caracter puternic, Doina recunoaşte că suferă enorm şi că Stela Popescu, actriţa care a crescut-o ca pe propria ei fiică, îi lipseşte: "Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa", ne-a mai dezvăluit aceasta.

Deşi gurile rele susţineau că ar vrea să vândă vila de la malul mării, aceasta a negat: "Acum mai mergem noi şi nepoţii, nu se vinde şi nici nu se închiriază, pe perioada verii", a dorit fiica Stelei să clarifice lucrurile. Doina este nepoata textierului Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu, şi a fost înfiată de celebrul cuplu pe când avea doar 16 ani. Trăind într-un mediu artistic, nici nu e de mirare că a intrat şi ea în show-biz, fiind regizor de profesie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE