Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fântâna muzicaia arteziana din centrul Aradului va răsuna si mai tare

Postat la: 18.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Muzica fântânii arteziene de pe lacul de la Pădurice din centrul Aradului va răsuna mai tare, la cererea oamenilor, în condiţiile în care anul trecut muzica a fost dată mai încet, din cauza reclamaţiilor depuse de cei care locuiesc în apropiere.

Ca urmare a sesizărilor făcute de cetăţeni cu privire la faptul că muzica fântânii arteziene nu se aude suficient de tare, volumul a fost ridicat, în aşa fel încât să nu fie deranjant pentru riverani, dar în egală măsură arădenii să se poată bucura de ambianţa muzicală, a anunţat, miercuri, Primăria Arad.

"Într-adevăr, de-a lungul timpului, în perioada estivală, când funcţionează fântâna arteziană de la Pădurice, care are şi un fundal sonor, au fost sesizări că ar fi ar fi prea tare muzica. În această primăvară, când am repornit-o, s-a dat mai încet. Acum sunt alte voci, care spun că e prea încet. Suntem de acord să o dăm din nou mai tare, în speranţa că vom reuşi să mulţumim pe cât mai mulţi, pentru că aşa cum putem constata, pe toată lumea, evident, nu vom putea să mulţumim. Sperăm să reuşim cu tehnicienii să obţinem sonorizarea acceptată ca intensitate de toată lumea. Dacă va fi prea tare, nu avem nicio problemă să o reglăm şi să o dăm mai încet, în speranţa că oamenii vor fi mulţumiţi, pentru că fântâna este făcută pentru cetăţenii de acolo şi pentru cei din parc, evident nu din dorinţa de a deranja pe cei care locuiesc în zonă sau pe alte persoane", a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Muzica fântânii arteziene a fost dată mai încet, anul trecut, în urma unor sesizări făcute de cetăţenii din zonă, deranjaţi de zgomot. Programul muzical al fântânii arteziene de pe Lacul Pădurice se încheie în fiecare zi la ora 22.30. Fântâna muzicală a fost inaugurată în iunie 2012, în cadrul proiectului de modernizare a Parcului de la Pădurice, lucrări realizate cu fonduri europene. Valoarea proiectului a fost de peste 9,3 milioane lei, din care valoarea fondurilor europene nerambursabile a fost de peste 7,1 milioane de lei. Fântâna, care este formată din două ansabluri, are jeturi care pot ajunge la 30 de metri înălţime, toate fiind luminate color, iar jocul de apă este coordonat muzical.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE