Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exista noi filmari incriminatorii cu Cristian Pomohaci in fapt! Reactia incredibila a preotului cand le-a vazut

Postat la: 19.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In scandalul lui Pomohaci au aparut mai multe dovezi si declaratii grave la adresa parintelui. Mara Banica a facut la "Acces Direct" inca o dezvaluire grava despre preot.

Mara a declarat ca a auzit o poveste socanta despre preotul implicat in scandalul cu minori. Ar fi existat niste filmari incriminatorii cu parintele Pomohaci, dar acesta s-ar fi asigurat ca nu vor fi vazute vreodata de cineva. "Mi-a scris cineva pe telefon si m-a rugat mult sa nu spun cine, este mama unei cunoscute interprete din zona si nu am sa spun cine, ca femeia m-a rugat, ca la un moment dat, se pare ca in Bistrita, niste pietari ar fi avut filmari cu Pomohaci. Au oscilat cui sa lea dea si pana la urma Pomohaci le-ar fi cumparat. Este o informatie neverificata. Credibilitatea acestei doamne in fata mea este de 100%", a declarat Mara Banica la "Acces Direct". Cristian Pomohaci este acuzat de mai multi presupusi martori ca ar fi intretinut relatii sexuale cu barbati, in special cu baietii minori de care avea grija si carora le-ar fi facut avansuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE