Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eveniment astrologic, duminică seară! Schimbările majore pe care le aduce Super Luna

Postat la: 02.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultima Lună Plină din 2017, cade în semnul Gemenilor, şi anume pe 3 decembrie, în aceeaşi zi cu începerea perioadei lui Mercur Retrograd (03 - 22 Decembrie). Această Lună Plină este, de asemenea, o Super Lună, ceea ce înseamnă că energia sa va fi amplificată. Luna Plină a lunii Decembrie este o Super Lună extrem de puternică.

Luna plină sau „luna plină rece" va avea loc pe 3 decembrie, 2017. Acest eveniment astrologic este posibil atunci când luna se apropie foarte mult de Pământ. Din punct de vedere astrologic, decembrie este o lună importantă, având în vedere multitudinea de schimbări şi transformări care au loc. Aceste schimbări şi transformări ne vor ajuta, într-adevăr, aducându-ne o nouă energie şi o nouă perspectivă pentru anul care urmează. Importanţa acestei luni constă în ieşirea adevărului la suprafaţă

Această Lună Plină fiind lumina desăvârşită a adevărului. Este momentul în care vom auzi lucruri lucruri sau chiar secrete care urmează să fie dezvăluite. Dacă există un adevăr pentru care a sosit momentul ca acesta să vină la suprafaţă, această Lună Plină va fi, cu siguranţă, un declanşator Dacă eşti o persoană care spune adevărul, nu vei avea de ce să-ţi faci griji, însă dacă vorbeşti pornind de la ego-ul tău, lucrurile ar putea fi mai dificil de parcurs. Există o imensă energie pozitivă care înconjoară această Lună Plină şi se pare că, într-adevăr, ne va ajuta să ajungem la potenţialul nostru maxim.

Foloseşte Luna Plină ca pe o ocazie de a sărbători cât de departe ai ajuns şi de a te felicita pentru acest nou început. Tot ceea ce primeşti de la Univers reprezintă o lecţie, aşa că este foarte important să ne amintim care este rostul călătoriei pe pământ. Deci, foloseşte-te de energia acestei Luni Pline pentru a te bucura de viaţă, indiferent de situaţia în care te afli acum. Totul se poate schimba, trebuie doar să fii deschis către nou!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE