Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eliza este de nerecunoscut. Fiica celei mai bătrâne mame din România a șocat internetul

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adriana liescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. Această bucurie imensă din viața ei a devenit foarte repede un subiect controversat în rândul lumii.

Cu timpul, ea a demonstrat că deși poate nu are toate mijloacele financiare pentru a o răsfăța pe Eliza așa cum ar merita orice copil, a ținut să-i inducă plăcerea pentru studiu, iar fetița nu a dezamăgit-o. Nu puține sunt diplomele pe care fata Adrianei Iliescu le-a căpătat la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale. Cu toate astea, cum era firesc, Eliza a avrut să guste și din tentațiile aferente generației ei, iar moda selfie-urilor a prins-o și pe ea. Fetița celei mai bătrâne mame din România a devenit foarte populară la școală după ce a început să se pozeze, iar colegii o provoacă acum la tot felul de jocuri pe Facebook, pe care Eliza nu le ratează.

Anul trecut, mama-record a povestit cum decurge o zi din viața ei și a Elizei, dar și faptul că nu o să-și lase fiica în cluburi. "Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în bautură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate", a mai spus pensionara. Iar fetiţa o ascultă cu sfinţenie. Învaţă bine şi îi place să citească, astfel că timpul şi-l petrece printre cărţi. Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giuleşti. Fetiţa a fost concepută prin fertilizare in vitro, dintr-un ovocit şi spermă donate. Practic, Adriana a fost doar mamă purtătoare. Şi pentru că se afla deja la menopauză, a urmat un tratament hormonal. Medicul care a reuşit să facă această minune cu trupul femeii este celebrul ginecolog Bogdan Marinescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE