Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea, reactie de ultima ora despre faptul ca ar fi insarcinata

Postat la: 21.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea reactioneaza dupa ultimul zvon aparut in urma cu cateva ore. Dupa ce presa tabloida si televiziunile centrale au anuntat ca fosta blonda de la Cotroceni ar fi insarcinata, Udrea a tinut sa ia pozitie fata de aceasta problema.

Elena Udrea a negat ca ar ramas gravida in urma unui proces de fertilizare desfasurat la o clinica din Bucuresti intr-o reactie oferita stiripesurse.ro. "Nu este nimic adevarat. Este doar un zvon, un fake news. Nu am recurs la nicio procedura de vertilizare. Nu sunt insarcinata", a spus Udrea.

"Elena Udrea este insarcinata. Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale a lui Traian Basescu a aflat recent ca este gravida, in urma unui proces reusit de fertilizare desfasurat la o clinica din Bucuresti. Udrea este la a treia incercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, si inca nu stie sexul viitorului copil," transmite jurnalista Antena 3, Ana-Maria Bujor.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre incercarile Elenei Udrea de a deveni mama. Udrea a fost fotografiata in fata unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare in Grecia in acelasi scop. Elena Udrea are 44 de ani si fost casatorita cu omul de afaceri Dorin Cocos in iunie 2013. In luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitiva. Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au facut publica relatie in octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoana, fiul lui Silviu Prigoana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE