Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ele au renunţat la haine în 2017! Care vi se pare cea mai sexy?

Postat la: 24.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai cunoscută dintre toate este însă de departe Caroline Wozniacki, tenismena daneză care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea a pozat pentru a se debarasa de un complex pe care îl avea de când era mică, acela că, din cauza muşchilor, arată mai mult a bărbat, decât a femeie.

La câteva luni distanţă, Elina Svitolina i-a călcat pe urme, letona punctând intrarea în top 10


WTA cu un pictorial cât se poate de sexy pentru revista XXL. Nu ne-a arătat tot, cum a făcut Caroline, dar a fost aproape. Şi campioanele olimpice Simone Biles şi Aly Raysman s-au dezbrăcat pentru Sports Ilustrated în campania acestora de a-şi promova noua colecţie a costumelor de baie. Gimnastele au devenit imaginea lor şi mai ales Aly a fost foarte apreciată.

Pentru ESPN Body Issue 2017 s-au dezbrăcat atleta jamaicană Novlene Williams-Mills, luptătoarea UFC, Michelle Waterson, patinatoarea americană Ashley Wagner, baschetbalista de culoare, Nneka Ogwumike, dar şi nationala feminină de hochei a SUA.

Michelle Waterson, luptătoarea UFC, nu e la prima astfel de ispravă

Americanii nu au acaparat însă toată “piaţa” şi, din fericire, încă ne mai putem lăuda cu multe frumuseţi feminine. Una care face carieră în sport este Sorana Cârstea, tenismena din Târgovişte care este mai urmărită pe reţelele de socializare decât altele mult mai sus clasate decât ea. Iar în 2017 a avut o activitate demnă de luat în considerare.

Sorana Cârstea nici nu are nevoie de reviste. Ea pozează săptămânal sexy pe conturile ei de socializare

Nneka Ogwumike, jucătoarea de baschet, a aruncat la coş goală, în faţa unui fotograf de la ESPN

Elina Svitolina, tenismena din ucraina, a fost o reală surpriză

Naţionala feminină de hochei a Statelor Unite a intrat şi ea în joc

Mai multe sportive au acceptat propunerile pe bani sau pro-bono ale unor reviste de a le arăta fanilor câteva părţi ascunse. Americanii de la ESPN au adunat o pleyadă de stele sub coperta Body Issue 2017. Aici, jamaicana Novlene Williams-Mills
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE