Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țeapa țepei lui Mircea Radu

Postat la: 24.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Faptul că Mircea Radu face parte din generația străveche de dinozauri-prezentarori de televiziune, nu e neapărat un lucru rău. Faptul că nu are minte de televiziune nici cât un student la științele comunicării e mai mult decât rău. Pe scurt. Acum câteva zile, Mircea Radu-bre a fost ușuit cu tot cu emisiunea "Ie, Românie " de pe postul Antena 1 pentru lipsă de audiență aducătoare de publicitate.

Cu câteva luni înainte, Mircică-bre își pusese coada pe spinare și o tulise precum gândăcelul de bucătărie de sub frigider de la TVR, lăsând-o pe de-mult-expirata Marina Almășan să se bronzeze pe gingii la astrul solar cu emisiune cu tot. E evident că motivele lui Mircică-bre au fost strict de ordin pecuniar, în acest moment TVR neavând forța financiară să plătească vedetele la nivelul Antenei 1. Țepa pe care a luat-o Mircea Radu, din lăcomie e de kinogramă și echivalentă cu plecarea lui Teo Trandafir din motive similare de la Pro Tv, pentru a da numai un singur exemplu.

Faptul că la experiența lui de telviziune, Mircea Radu nu a avut intuiția de a-și da seama de potențialul scăzut al unui format urât, ca o pereche de pantofi, după ce au stat două luni în mâl, pe lacul Plumbuita, mă face să mă îndoiesc precum un colac de sârmă ghimpată de capacitatea lui de a discerne binele, de răul mediatic. În loc să stea pe bucile lui la TVR, unde doar dacă îți scurge scuipat din gură, de prost ce ești, te dă cineva afară și să iasă la pensie liniștit, Mircea Radu a preferat să danseze pe nisipurile mișcătoare de la Antena 1, unde și dacă ai tușit în fața cui nu trebuie ești pus pe liber în secunda doi. Sau cu alte cuvinte, greșala nepedepșită pedepsește.

" Ie, Românie" făcea, la un moment dat, de opt ori mai puțină audiență decât "Românii au talent" și mă întreb și eu și câinele, (care mai nou se uită atent la Animal Planet) câtă minte de manager de televiziune să aibă șefa Antenei 1 și sefa Antena Group să nu "vadă" potențialul limitat al unei emisiuni anoste, plicticoase și făcută pe genunchi, care cu Mircea Radu prezentator, și Cosmin Seleși și Andreea Bălan în juriu, avea toate șansele să facă audiență cât Favorit Tv dimineața la ora 6,00? Câtă inteligență de om de media să ai, să bagi în producție un format prost încă din fașă și să mai și crezi că se poate lupta cu un colos mediatic de succes ca "Românii au talent?" Bine că au avut măcar curajul să scoată emisiunea din grilă la timp și să salveze ce mai era de salvat.

Continuarea pe mirceanstoian.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE