Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țeapă de vis pentru eleva din Ferentari care şi-a vândut virginitatea: Milionarul e un sărăntoc cu maşini închiriate

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mare dezamăgire pentru Alexandra Khefren, eleva din Ferentari care şi-a vândut virginitatea pe internet cu 2,3 milioane de euro. Tânăra a declarat de curând că totul a fost o înșelătorie ca să se promoveze în lumea modellingului.

În urma acestei dezvăluiri incendiare, a venit o replică dură a celor de la agenţia care a intermediat afacerea, care o acuză pe Alexandra că ar fi încălcat regulile înţelegerii iniţiale, pierzând astfel posibilitatea de a se bucura de suma fabuloasă în schimbul virginităţii ei. Focoasa brunetă este sigură că aceste acuze sunt lansate în presă de patronul agenţiei, nimeni altul decât fostul ei iubit, un cetăţean grec, cel care s-ar da drept un milionar veritabil, când adevărul este cu totul altul!

„Marele milionar e doar un grec idiot, un pârlit, un sărac cu maşini închiriate şi care se vede mare bogătaş. Numele lui este Alexandros Kallinikidis şi se pozează inclusiv cu un yacht parcat la Cannes, pretinzând că este al lui. Toate maşinile şi yachturile care apar în pozele cu care se laudă peste tot sunt fie închiriate, fie aparţin altcuiva. Tatăl lui este un preot, iar el a lucrat în restaurantul deţinut de părinţii lui şi apoi într-un showroom auto. În realitate e falit, muritor de foame", a declarat Alexandra Khefren.

Bărbatul este cel despre care românca a spus că ar fi cel care ar fi scornit împreună cu ea povestea cu vânzarea virginităţii, pentru a-i face reclamă, aşa cum mărturisise chiar ea recent: „Nu ştie cum să se mai scoată şi să mintă pe toată lumea, fiindcă mai are puţin şi dă faliment. Un mincinos şi un laş, fiindcă în realitate niciuna dintre fetele pe care le-a promovat nu îşi vinde virginitatea. Amândoi ştim care este de fapt adevărul" a spus Alexandra.

„Această poveste nu e adevărată. E o strategie de marketing alcătuită de mine şi de fostul meu prieten. Nu există acel om din Hong Kong, e inventat de fostul meu prieten. Sper să am contracte mai multe şi să am o deschidere în lumea modellingului mai mare. Ideea i-a aparţinut lui. Am fost de acord, pentru că el va avea mai multe fete pe site-ul lui de escorte şi eu mai multe oportunităţi. Nu am primit un leu. Am fost pusă acolo la secţiunea <<virgine>> doar pentru poveste" a mărturisit Alexandra.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE