Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












E dureros: Victor a dat-o de gol pe Bianca. De ce și-a ascuns vedeta sarcina

Postat la: 10.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Slav a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu și a spus tuturor de ce iubita lui și-a ascuns sarcina în primele luni. De altfel, chiar vedeta a recunoscut că a vrut să se ferească de energiile negative.

Victor Slav a dat-o de gol pe Bianca Drăgușanu, iar într-un interviu sincer, cei doi au povestit cum s-a schimbat viața lor de când Sofia a venit pe lume, dar și cum reușesc să se împartă ântre carieră și viața de familie. „Simteam ca as fi primit energii negative si am vut sa imi feresc sarcina de astfel de energii", a spus Bianca la Kanal D. „Ea nu a simtit nevoia sa isi arate burta, sa se expuna. Este foarte simplu. Nu i-a placut, a facut ce a simtit. A fost mandra de sarcina, dar voia sa o acopere mereu. Eu sunt sigur ca si daca ar fi pus o poza, tot ieseau discutii. Daca isi punea burta de gravida ar fi spus ca e Photoshop si ca nu e reala. Nu trebuie sa faci lucruri pentru a-i multumi pe altii", a adaugat Victor.

Victor Slav a dat-o de gol pe Bianca. De ce și-a ascuns sarcina de ochii curioșilor „Abia asteptam sa ajungem acasa, suntem plecati d eceva timp. Mereu cand suntem plecati de acasa, gandul e acolo. Sofi are doua bunici exemplare, Superman si cu Batman si de fiecare data o lasam pe maini bune. Suntem linistiti stiind ca bunicile sunt la datorie", a povestit Victor Slav. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au schimbat complet de când în viața lor a apărut Sofia. Este vizibil că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine și că ar face orice ca fiica lor să crescă în cele mai bune condiții. În plus, Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în relația lor și au grijă să fie în continuare romantici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE