Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După scandalul cu Borat, Bohemian Rhapsody, filmul despre trupa Queen, va fi lansat anul viitor

Postat la: 13.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brian May, chitaristul în vârstă de 69 de ani al trupei Queen, a dezvăluit că filmul biografic 'Bohemian Rhapsody', care va spune povestea legendarei formaţii rock şi a regretatului solist Freddie Mercury se va lansa în 2018, după opt ani de lucru.

Într-o declaraţie pentru ziarul Daily Star, May a dezvăluit: ''Filmul despre Freddie va fi lansat mai curând decât vă puteţi închipui, anul viitor.'' Aceasta este prima dată vechiculată privind lansarea filmului în cinematografe. În plus, May a sugerat că trupa Queen ar putea concerta din nou în Marea Britanie după ce a încheiat turneul din America de Nord alături de cântăreţul Adam Lambert - care este noul vocalist al trupei, înlocuindu-l pe Mercury care a murit tragic la vârsta de 41 de ani, în 1991, datorită complicaţiilor cauzate de SIDA.

May a adăugat: ''Ne vom afla în America în mare parte a verii iar apoi vom reveni probabil la finalul anului.'' Mult aşteptatul film a avut un parcurs dificil până la anunţul privind lansarea pe marele ecran. Sacha Baron Cohen trebuia să îl joace iniţial pe Freddie, dar a părăsit proiectul datorită unor „diferende artistice" privitoare la regia lungmetrajului. Vedeta din 'Borat' a pretins că a plecat pentru că membrii supravieţuitori ai trupei Queen - printre care toboşarul Roger Taylor şi fostul membru John Deacon - şi-au dorit ca filmul să arate cum trupa a trecut peste acest nefericit incident după moartea cântăreţului.

Sacha Baron Cohen , 45 de ani a spus: "Un membru al formaţiei, pe care nu-l voi numi, mi-a spus că filmul este genial pentru că în mijlocul acţiunii se întâmplă ceva formidabil", şi-a amintit Sacha Baron Cohen referindu-se la una dintre reuniunile de lucru împreună cu muzicienii de la Queen. "Eu am întrebat ce chestie formidabilă se întâmplă în mijlocul acţiunii filmului, iar el mi-a răspuns: «Freddie moare». Umoristul Cohen i-ar fi întrebat, apoi, inocent: "Apoi, ce se întâmplă în continuare?" Muzicianul de la Queen, căruia Baron Cohen nu i-a dezvăluit identitatea, ar fi replicat: "Vedem cum formaţia trece peste această tragedie, indiferent cât de dureros ar părea."

Sacha Baron Cohen ar fi vrut să evoce viaţa lui Freddie, pe numele său real Farrokh Bulsara, fără tabuuri, autentic şi verosimil. Brian May şi Roger Taylor, colegii de trupă ai lui Mercury voiau însă să concentreze povestea transpusă în film în jurul epocii de glorie a cântăreţului, astfel încât pelicula să poată fi destinată audienţei generale. Sacha Baron Cohen s-a declarat la auzul răspunsului."Fiţi atenţi, nimeni nu vrea să vadă un film în care personajul principal moare de cancer, care să continue apoi povestea cu formaţia care se pune pe picioare după tragedie", le-ar fi spus vehement Baron Cohen muzicienilor de la Queen.

După puţin timp de la această dispută de opinii, actorul a renunţat la rol. Brian May i-a răspuns lui Sacha pretinzând că acestanu s-a purtat elegant: ''Am petrecut momente plăcute cu Sacha dar a început să spună neadevăruri despre ceea ce s-a întâmplat. De ce a renunţat şi a spus că nu ne-am dorit să facem un film curajos? Suntem noi genul de oameni care să ascundă adevărul? Nu cred.'' În locul lui Sacha Baron Cohen, vedeta serialului 'Mr. Robot', Rami Malek, va juca rolul solistului Queen, iar Bryan Singer este regizorul peliculei. GK Films, New Regency şi Fox vor produce filmul biografic, în timp ce scenaristul filmului 'The Theory of Everything' Anthony McCarten va scrie scenariul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE