Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Drama lui Eric Clapton: fiul său a murit la patru ani, după ce a căzut de la etajul 53

Postat la: 29.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Are o carieră de succes de peste 50 de ani, milioane de dolari în conturi şi fani în întreaga lume. Totuşi, Eric Clapton (73 de ani) a avut o viaţă plină de încercări, cea mai dură fiind moarte fiului său, Conor, la doar patru ani. Noi detalii privind tragedia care l-a marcat profund pe artist au fost dezvăluite într-o biografie ce va ieşi în noiembrie.

Scrisă de Philip Norman, "Slowhand: The Life and Music of Eric Clapton" descrie în detaliu ce s-a întâmplat în zilele premergătoare morţii lui Conor, dar şi cum viaţa muzicianului a fost schimbată de tragedia care a avut loc în 1991.

Conor s-a născut în 1986, iar atunci Clapton a spus că băiatul este "singurul lucru pe care l-am făcut bine în viaţa asta". Un copil foarte frumos, micuţul avea acelaşi păr auriu pe care Clapton îl avusese când era de vârsta lui. Toată lumea spunea că este un copil magic, iar muzicianul s-a îngrădostit imediat. Naşterea lui Conor l-a convins chiar pe Clapton s-a renunţe la alcool, după ce în vara lui 1987 a suferit mai multe crize şi s-a sperit că ar putea transmite alcoolismul copilului. "Am ştiut că trebuie să îi ofer ceea ce eu nu am avut - un tată", a spus Clapton, conform dailymail.co.uk.

Clapton o cunoscuse pe mama lui Conor, actriţa italiană Lory del Santo, în 1985, la Milano, când era încă însurat cu Pattie. Nu i-a păsat că soţia lui trecea printr-o altă rundă de tratamente de fertilitate şi a lăsat-o gravidă pe Lory. Actriţa a crezut că artistul sau cineva din echipa lui îi va cere să facă avort, dar asta nu s-a întâmplat, deşi Clapton a fost absent pe perioada sarcinii. A rezervat însă o cameră în materinatea privată Lindo de la Spitalul Mary şi a închiriat o casă în Chelsea pentru ea. Ba chiar, a fost prezent la naştere. S-a despărţit de Pattie şi, o vreme, el şi Lory au fost chiar logodiţi. Însă în 1991, cei doi se despărţiseră deja, dar Clapton venea mereu să îşi vadă fiul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE