Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragoș Pătraru pleacă de la TVR: „Și-a dat jos chiloții, nu a negociat"

Postat la: 13.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației", a declarat că pleacă de la postul public din cauza modului în care a fost tratat și a felului în care postul a gestionat timpul destinat campaniei electorale.

Pătraru e foarte deranjat de atitudinea TVR de a-i muta emisiunea, „Starea Nației", la ora 23:05, cu o jumătate de oră mai târziu decât în mod normal și a declarat că urmează să plece de la Televiziunea Publică. Se pare că prezentatorului nu i s-au propus consultații pentur mutarea emisiunii și că TVR „și-a dat chiloții jos" în fața politicienilor care au comandat angajaților postului să mute emisiunea.

„M-a deranjat nu că intrăm la 23:05, deşi suntem în situaţia de a nu ne plăti luna asta, pentru că sigur nu ne vom atinge ţintele de audienţă, m-a deranjat că nu m-a sunat cineva să-mi spună: «Băi, prostule, tu faci emisiunea aia care mai adună ceva oameni în faţa televizoarelor pe canalul nostru, tu ce părere ai»", a spus Dragoș Pătraru pentru paginademedia.ro.

Am mai auzit una tare: aşa s-a negociat cu partidele. Păi, dacă dai tot prime-time-ul pentru partide înseamnă că nu ai negociat nimic. Dacă negociai ceva, aveam campanie de la 18:00 la 19:00 şi de la 21:00 la 22:00, ceva de genul ăsta. Dar nu, TVR şi-a dat jos chiloţii, nu a negociat. Probabil i-a întrebat pe politicieni: «Când vreţi?» Iar ei au spus că între 21:00 şi 23:00, că şi ăştia sunt la fel ca angajaţii TVR: cred că televiziunea asta e a lor. A fost picătura care a umplut din nou un pahar care a mai dat de câteva ori pe-afară", a adăugat el.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE