Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul "Stupefiante pentru VIP-uri": Răzvan Ciobanu, primele declarații după ce a ajuns în fața procurorilor DIICOT

Postat la: 13.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înainte de a intra la audieri, Răzvan Ciobanu a sudat țigările și era extrem de agitat. În momentul în care a ieșit, designer-ul nu a vrut să dea prea multe declarații. „Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine.", a spus Răzvan Ciobanu la ieșirea de la DIICOT.

La interval de câteva ore, Răzvan Ciobanu a dat totuși mai multe detalii despre audierea care a avut loc astăzi și susține, cu tărie, că nu îi cunoaște pe cei implicați în dosar. „Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apîra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului.", a scris Răzvan Ciobanu, pe contul său de Instagram.

În această dimineaţă, suspecţii care vindeau canabis şi cocaină au fost ţintele unor percheziţii ale anchetatorilor. Potrivit unor surse, anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu zis Max. Elis Armeanca ar avea calitatea de suspect în dosar, în timp ce restul sunt audiaţi ca martori, printre care se numără și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu. Scandalul cu droguri a izbucnit la cinci zile după ce designerul Răzvan Ciobanu a făcut publice două imagini în care apare cu vânătăi la față. Creatorul de modă controversat a scris și un mesaj care a stârnit și mai mult misterul din jurul loviturilor pe care le avea la ochi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE