Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dieta care a imbolnavit-o pe Mirabela Dauer. Ce regim i-a provocat probleme la rinichi

Postat la: 01.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mirabela Dauer a ajuns pe mana medicilor din cauza unor probleme la rinichi. Pentru ca situatia se agravase, cantaretei i s-a extirpat unul dintre rinichi.

„Despre Mirabela Dauer stiu de la ea totul, cert este ca ea este un om care are grija de sanatatea ei. La ultimile analize i s-a gasit o tumora la rinichi, pozitionata gresit si a fost necesara extirparea rinichiului si a pietrei, a tumorei. Operatia a avut loc azi si acum este la terapie, ea a vrut ca totul sa se intample discret. Dar nu va fi nevoie sa stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxata, nu va merge cu mine in turneu, operatia o impiedica sa ajunga in SUA acum, vreau sa spun ca stiam de operatie, a fost tinuta ascunsa. Ea a fost foarte curajoasa si a primit vestea matur. Nu este singura, are alaturi persoane dragi care sunt pregatiti sa o ajute oricand", a declarat Raoul.

Pentru ca nu si-a dorit sa-si ingrijoreze fanii, Mirabela Dauer a postat un mesaj pe Facebook in care i-a asigura pe toti admiratorii ei ca este bine: „Dragii mei, Nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine? Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt! Si in plus abia astept sa revin in fata voastra sa va daruiesc din sufletul meu prin cantec... asta e marea mea bucurie. Ce sa facem, in viata trecem si prin clipele mai dificile... si-atunci ne sprijinim pe sentimente adevarate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastra, a fanilor mei. Va iubesc si va multumesc! Si ne revedem foarte curand... Va imbratisez tare, tare... Mira"

Cu cateva luni inainte de a ajunge pe mana medicilor, Mirabela Dauer marturisea ca a avut probleme la rinichi, din cauza unei diete. „Eu nu tin nicio dieta. Am tinut, m-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis "Gata!"... pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe... si eu si asa sunt mancatoare de carne... ", spunea Mirabela.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE