Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diana şi Andy au făcut amor pe "Insula Iubirii"! Imagini incendiare

Postat la: 27.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Diana şi Andy sunt primul cuplu care face amor în acest sezon din "Insula Iubirii". După ce s-a despărţit de Ben şi a început să aibă o relaţie cu Andy, Diana a trecut la pasul următor cu ispita, făcând şi dragoste cu aceasta.

"Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă", a declarat Diana după ce a făcut amor cu Andy. Diana şi Ben formau un cuplu atunci când au venit în Thailanda, dar relaţia lor a picat rapid testul fidelităţii. Diana s-a îndreptat către Andy şi a început să formeze o relaţie cu acesta, iar acum a făcut şi dragoste cu el.

"Andy m-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt ca atunci când am ajuns pe insulă, nu mai simt nevoia să atrag atenţia celorlalţi. Îl văd că este atras de mine, umblă tot timpul cu ea sculată! Am face amor, dar trebuie să ne abţinem. I-am promis lui Andy tot ceea ce are nevoie: o c***ă în pat, o femeie de casă şi o doamnă pe stradă. Dacă vom face nuntă, va fi ceva simplu, pe o plajă, poate o facem în Grecia. Eu m-am îndrăgostit mereu de bărbaţi pentru ceea ce fac ei şi pentru venitul lor, dar acum nu mai este aşa. De Andy m-am îndrăgostit doar pentru cum este el pur şi simplu", declara Diana despre Andy.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE