Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluiri incredibile despre Michael Jackson! A fost castrat chimic chiar de tatal sau

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doctorul Conrad Murray a facut declaratii socante despre cum Michael Jackson a fost castrat chimic de catre propriul lui tata, ca sa ii mentina vocea care valora milioane de dolari.

Doctorul Conrad Murray, care a fost acuzat si arestat pentru moartea lui Michael Jackson a facut declaratii cutremuratoare! A spus ca tatal lui Michael Jackson a fost cel mai rau tata posibil si ii doreste acestuia, inmormantat recent, sa mearga in iad. O publicatie americana a dezvaluit declaratiile pe care le-a facut doctorul, care sustine ca a stiut despre tot ce i se intamplase lui Michael Jackson si cum tatal lui l-a pacalit inca din copilarie ca ii face injectii pentru acnee, cand, de fapt, ii injecta hormoni feminini ca sa ii mentina vocea.

Joe Jackson era ahtiat dupa bani, dupa cum spune doctorul Conrad Murray, si a facut ororile fata de proprii sai copii ca sa se imbogateasca. "Joe si-a castrat propriul fiu cand a vazut cat de iubit era Michael in trupa de cinci in care canta alaturi de Jackie, Tito, Jermaine si Marlon. L-a pacalit ca ii face injectii impotriva acneei si ii administra de fapt hormoni sintetici feminini. Scopul lui Joe era sa ii pastreze vocea din copilarie, pentru ca valora milioane de dolari", a declarat Conrad Murray.

Insa abuzurile lui Joe fata de copiii lui au fost resimtite si de fetele Rebbie, Randy, La Toya si Janet. Doctorul care a fost acuzat ca i-a administrat doza fatala de Propofol lui Michael la 25 iunie 2009 a explicat ca la autopsia cadavrului Regelui Pop, medicii au fost surprinsi de „cantitatea mare de hormoni feminini din corp". Michael (29 august 1958 - 25 iunie 2009) a fost casatorit de doua ori: cu Lisa Marie Presley (1994-1996) si cu asistenta medicala Debbie Rowe (1996-1999). El are trei urmasi: pe Paris, Prince Michael si Prince Michael II. In urma tratamentului cu hormoni feminini, lui Michael i-a disparut apetitul sexual, capacitatea de excitare sexuala, i-au fost afectate oasele (osteoporoza), a ramas cu un fizic astenic si cu un tonus muscular redus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE