Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezastru: Mega-producţia PROTV s-a prăbuşit în audienţe! Mihaela Radulescu umilita de telenovela

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce săptămânile trecute, Pro Tv-ul a fost bătut de Antena 1 cu o emisiune înregistrată, luni seara mega-producţia PRO TV s-a prăbuşit, clasându-se pe locul trei în topul audienţelor.

În intervalul 20:30- 23:00, pe targetul urban, PRO TV a înregistrat cu emisiunea live ‘'Uite cine dansează‘' o medie de 6.7 puncte de rating, în timp ce principalul concurent, ANTENA 1, a fost lider absolut de audienţă cu emisiunea înregistrată ‘'Chefi la cuţite'', cu o medie de 7.6 rating, urmat de Kanal D, cu o medie de 7.1 rating.

Pe targetul naţional, Kanal D a fost fruntaş în audienţe, cu o medie de 7, 6 rating, urmat de Antena 1 cu o medie de 7,2 rating, iar Pro Tv s-a clasat tot pe locul trei cu o medie de 6,7 rating. Mihaela Rădulescu (49 de ani), cea care conduce emisia în postura de prezentator, a fost umilită nu doar de ‘'Chefi la cuţite‘', ci şi de telenovela turcească de pe Kanal D, ‘'Dragoste infinită‘', care s-a numărat în preferinţele telespectatorilor mai mult decât celebra şi mult aşteptata emisiune ‘'Uite cine dansează‘'.

Deşi producătorii au crezut că o să dea lovitura aducându-le în show pe cele două rivale, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, se pare că atitudinea agresivă pe care ‘'Diva de la Monaco‘' a avut-o vizavi de ‘'Zâna Surpizelor‘' nu a fost pe placul celor de acasă. Deşi Mihaela s-a mai domolit şi a încercat să convieţuiască cu ''Zâna'', telespectatorii au trimis mii de mesaje pe reţelele de socializate cerând PRO TV să înlocuiască prezentatoarea (Vezi AICI mesajele ). Cum acest lucru nu s-a întâmplat şi era foarte improbabil să se întâmple, nu e exclus ca telespectatorii să fi renunţat pur si simplu să se uite. Sau poate au renunţat din alte motive.

Aşteptăm să vedem ce rating va face filmul de marţi seara ‘'Erou de sacrificiu3‘', poate să reducă diferenţele din seara precedentă, la fel cum s-a întâmplat săptămâna trecută, când ‘'Eroi de sacrificiu 2‘' a spălat ruşinea Mihaelei Rădulescu. Pentru ''Fosta Diva de la Monaco'' a lua bătaie de la o emisiune înregistrată, dar şi de la un film mega reluat este un semnal clar că s-a cam terminat sau e pe terminatelea şi e cazul să-şi reevalueze activitatea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE