Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Delia Matache a rupt tacerea despre sarcina: "Gata!"

Postat la: 27.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delia s-a casatorit in anul 2012 cu Razvan Munteanu. Desi are un mariaj frumos, anuntul ca este insarcinata intarzie sa apara. Insa, recent, artista a vorbit pentru prima data deschis despre acest aspect.

Chiar in weekend, vedeta a postat un clip pe Instagram in care apare nepotica ei, Jessie. Se pare ca Delia a fost atat de impresionata de micuta, incat a ajuns chiar ea sa isi doreasca un copil.z

"E clar!!!! Am cui sa scriu piese la batranete! E pentru prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! #amzis", a scris Delia in descrierea postarii.
Delia Matache, despre sarcina

Pana in prezent Delia Matache a tot fost intrebata: de ce nu face un copil? La un moment dat s-a decis sa faca lumina in acest caz, tocmai pentru a scapa de numeroasele intrebari insistente.

"Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigrantii pe extremistii de la noi. Acum recunosc ca nu a fost mereu aceeasi tema. Acum ceva vreme era: "tu cand te mariti ca trece timpul si o femeie nemaritata nu e o femeie implinita". Inainte de asta era: tu cand iti faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se castiga cine stie ce din ea si o femeie fara o cariera serioasa nu e o femeie implinita.

Asa ca de ce nu fac un copil? Nu stiu! Pur si simplu nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Daca as planta cate un copac pentru fiecare intrebare legata de copil as reimpaduri toata Romania. De ce nu fac un copil? Pentru ca nu sunt in starea necesara acum. Pot sa va povestesc in schimb de ce sunt in stare. Vreau sa imi iau rucsacul in spate si sa fug departe, cat sunt in stare de departe. As fugi in Nepal, as merge in Tibet sau as inota pana in Noua Zeelanda inainte de face un copil. As trece si prin India, as vizita Vietnamul si Koreea, m-as plimba prin Papua Noua Guinee. Si lista e mai lunga decat pot eu enumera aici si toate inainte de a face un copil.

Dar in vacantele astea exotice se fac copii. Plecati doi si va intoarceti trei. De ce nu faci un copil? Nu stiu! Nu am planificat niciodata un copil cand am rezervat biletele de avion si camera la hotel.

Luna de miere e o ocazie perfecta. De ce nu ai facut un copil? Uite ca nu am reusit sa planificam o luna de miere romantica, din aia cu orhidee peste tot, lumanari si sampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman in Africa. De unde romantism in Etiopia? Triburi in care femeile aveau farfurii in buze si cine mai stie prin ce alte locuri. Aventura da, romantism nu. Dar a meritat. Cum sa faci un copil cand stai cu urechea ciulita sa auzi leul care se plimba pe sub geam?

Ce ai cautat in Africa in loc sa te pregatesti sa faci un copil? De ce nu te-ai dus in Antalia la un all inclusive, in Capri, in Dubai, undeva unde rezista lumanarile aprinse. Stai! Opreste-te ca imi vine sa vars. Aoleu, daca sunt insarcinata?

Dar Delia, toate colegele tale au facut deja un copil. La voi cand vine barza? Nu stiu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barza. Si nu am avut bani de Cernica asa ca uite ca nu vine barza.

Dar de ce nu va mutati la Snagov? Acolo e teren fertil, cum te muti cum ramai insarcinata. S-au facut o groaza de studii si studiile nu mint. Auzi draga domnule, stii ceva? Mai lasa-ma cu copiii si sa stii ca nici dupa berze nu ma omor. Nu ma impotrivesc, dar le admir de la distanta. Iar copiii ii ador daca sunt ai altora. Cand ma gandesc ca ar trebui sa il cresc eu ma apuca tahicardia. Cum sa ma apuc eu sa cresc un copil cand imi dau seama ca mai am eu de crescut?

Esti egoista daca nu faci un copil! Da, recunosc. Ma iubesc mult si incerc sa fiu cat de mult prezenta in viata mea. Admit. Sunt vinovata", a declarat Delia Matache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE