Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declaratiile medicului estetician despre noua ''fata'' a Loredanei Groza

Postat la: 27.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

E cameleonica pe scena, in vestimentatie, in muzica, dar iata ca si chipul i se schimba de la o zi la alta. In pozele pe care le posteaza pe Facebook si Instagram Loredana Groza e ca o papusa de portelan, iar fanii au inceput sa o compare cu Loredana Chivu sau cu Bianca Dragusanu si sa se intrebe ce si-a facut Lori la fata.

Medicii esteticieni au dat-o de gol! Fata Loredanei Groza (48 de ani) a starnit multe controverse de-a lungul anilor caci, deh, asa-i cu divele! Sunt analizate si intoarse pe toate partile, iar asta nu se intampla doar la noi, ci in tot showbizul de pe planeta. Si Lori le-a dat apa la moara carcotasilor, caci se schimba de la o zi la alta, mai ales la fata.

Intr-un fel o vezi la TV, in alt fel la concerte, in plus, pe Instagram, acolo unde cele mai prietenoase filtre de editare ii sterg de pe chip orice imperfectiune, pare cu 20 de ani mai tanara. Care e adevarata fata a Loredanei Groza? Nici fanii nu mai stiu si uite ce au ajuns sa-i scrie in dreptul fotografiilor cu ea. „Loredana, nu stiu ce ti-au facut la fata, la par, dar incepi sa semeni cu Loredana Chivu", "O sa ajungeti sa aratati toate la fel. Invatati sa va acceptati si imbatraniti frumos", "Sunt o fana de-a ta, fiind aproape de aceeasi varsta. Esti minunata, dar, te rog, opreste-te cu chirurgia estetica, pentru ca in curand o sa intrebam unde este Loredana, ce ai facut cu ea. Interventiile din ultima perioada nu te fac nici mai tanara, nici mai frumoasa", "Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arati super, dar esti alta", "Pacat ca ai inceput sa semeni cu Bianca Dragusanu. Da, esti frumoasa, dar nu esti tu. Pacat!", si iata ca nici divele nu au ramas indiferente. Complimentele au venit din partea Mihaelei Radulescu si a Anastasiei Soare, supranumita "Regina Sprancenelor". "Ador acest look", sau "This is what I was talking about" (n.r.: despre asta vorbeam), i-a transmis si Anastasia Soare, sugerand ca i-ar fi dat niste sfaturi legat de forma sprancenelor, care in cazul lui Lori arata impecabil.

Dincolo de filtrele "minune" care i-au sters adevarata varsta, chirurgia estetica are si ea un mare aport. De ani buni, Lori este clienta fidela a unui medic estetician care o ajuta sa mentina timpul pe loc. "La Loredana se poate remarca o usoara volumizare a buzelor, atat pe volum cat si pe contur. Totodata, la nivelul etajului superior al fetei au fost estompate ridurile cu ajutorul botoxului. De asemenea, este foarte probabil sa fi apelat la o procedura de volumizare a pometilor cu acid hialuronic. Nu este exclus sa fi apelat ulterior la un lifting facial", a spus medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click!. Procedurile enumerate ajung la costuri de mii de euro, insa nimic nu e prea scump cand se face in numele frumusetii. In plus, Lori incaseaza 10.000 de euro pe un spectacol, asadar, banii sunt ultima ei grija!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE