Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declaratia exploziva a Mioarei Roman despre căsnicia Oanei

Postat la: 07.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mama Oanei Roman a comentat, pentru „ring", mărturisirile fiicei sale privind tensiunile din căsnicia cu Marius Elisei. Chiar dacă evită să pună paie pe foc, Mioara Roman recunoaște că ea însăși este o povară pentru Oana, fiindcă o ajută financiar să supraviețuiască.

În prag de 76 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 19 aprilie, Mioara Roman spune că "problemele nu s-au terminat": "Noi am devenit ținta vechiului sistem, care mai există și acum. Oana vrea să plece din țară pentru că aici nu are slujbă. Iar eu, în noua casă, n-am cu ce plăti chiria, m-am împrumutat și mă străduiesc să dau banii înapoi. Oana și-a dorit foarte mult o familie, dar acum mă duce și pe mine în spinare. Eu nu câștig destul cât să plătesc chiria și să mă întrețin".

Întrebată de ce Oana și Marius au ajuns de două ori în pragul divorțului, Mioara a explicat: "Pentru că sunt săraci și prăpădiți și n-au din ce, Oana e gură mare și se repede la el și îi zice nu știu ce, iar el e mai introvertit, e Balanță și mai înghite. Când s-au certat prima dată, ea i-a zis: "Gata, pleacă, lasă-mă!" Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv! Dar nu vor renunța ei, nu e ceva serios (cu divorțul - n.r.). Înainte să o aibă pe Isabela (fiica lor de doi ani - n.r.) nu s-au gândit că o vor duce greu pentru că, atunci, Oana avea o slujbă foarte bună, el a lucrat în Anglia niște luni, și fetița au făcut-o după ce s-au căsătorit. Nu se așteptau să ajungă așa... Lumea zicea că Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el știa că ea nu are bani. Ei au crezut că prin muncă merge, dar nu... În Anglia, Marius n-a mai găsit sau n-a mai fost rentabil, nu știu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care îi închiria terenul".

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE