Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce s-a apucat de box Leonard Doroftei: "M-a bătut educatoarea la gradinita!"

Postat la: 02.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul boxer, Leonard Doroftei a mărturisit că a fost bătut si acesta este motivul pentru care s-a apucat de box: "Când eram copil la grădiniţă mă certa educatoarea aproape tot timpul... M-a bătut! La şcoală învăţătorul m-a bătut, dirigintele m-a bătut. Şi m-am dus la box pentru că acolo nu m-a bătut nimeni".

De asemenea, Leonard Doroftei a dezvăluit că el nu s-a luptat numai pentru bani, el s-a luptat pentru spectatori, dar nu în ultimul rând pentru tricolor: "Noi aşa am fost educaţi de mici copii, să devenim campioni, să ridicăm tricolorul! (...) M-am bătut pentru tricolor, nu pentru bani!".

Leonard Dorin Doroftei s-a născut pe 10 aprilie 1970, în Ploieşti şi este un fost pugilist român, campion mondial WBA la categoria semi-ușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003. Fostul sportiv e căsătorit şi are trei copii: doi băieţi şi o fată. Unul dintre băieţi - Adrian Doroftei - e plecat la studii în Canada.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE