Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce n-a vrut Rihanna sa faca poza cu Delia. Motivul te va lasa cu gura cascata

Postat la: 16.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Concertul Rihannei de la Bucureşti, din Piaţa Constituţiei, a fost cel mai aşteptat eveniment al anului. În deschiderea concertului "fetei rele" din Barbados a fost aleasă să apară pe scenă Delia, alături de trupa ei.

Cele două au în comun stilul excentric, dar şi controversele legate de apariţiile extrem de sexy, atât în public, cât şi în videoclipuri sau concerte. Cu toate că au existat numeroase plângeri legate de faptul că Rihanna a întârziat, apoi a cântat mai puţin decât fusese anunţat în program, majoritatea fanilor s-au bucurat de experienţă. Însă, deşi Delia le-a făcut o surpriză imensă admiratorilor ei atunci când s-a aflat că va urca pe scena din Piaţa Constituţiei, aceştia au fost dezamăgiţi atunci când blondina nu a postat nici o fotografie alături de Rihanna. Deşi Delia a cântat în deschidere pentru ea, Rihanna nu a făcut nici o excepţie de la regula proprie, refuzând să facă fotografii imediat după concert.

 

Deşi Delia a cântat în deschidere pentru ea, Rihanna nu a făcut nici o excepţie de la regula proprie, refuzând să facă fotografii imediat după concert.

Delia nu a oferit mai multe detalii despre motivul din cauza căruia exotica vedetă nu a stat câteva minute să facă un selfie alături de cântăreaţa aleasă chiar de ea şi staff-ul său, mulţumindu-se doar să scrie un simplu "Nu!" atunci când a fost întrebată de fani dacă a reuşit să se fotografieze împreună cu Rihanna. În urmă cu un an, Delia postase pe contul său de Facebook o imagine creată în Photoshop, în care apărea alături de Rihanna, semn că îşi dorea de mult timp să o cunoască.

 

Aceasta este fotografia postată de Delia, care dovedeşte cât de mult îşi dorea să facă un selfie alături de Rihanna.

La fel ca orice star internaţional, Riri, aşa cum îi place să i se spună, nu suportă să facă fotografii imediat după finalul unui concert. Pentru că are o imagine de păstrat, cea a unei femei fatale, Rihannei nu îi place să apară transpirată şi neîngrijită, aşa că refuză politicos toate cererile de acest fel, indiferent din partea cui vin ele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE