Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Capatos face o dezvaluire sfâsâietoare despre boala de care sufera Denisa Manelista

Postat la: 27.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Bursuc, taticul manelistilor, este la pamant dupa ce a aflat ca Denisa Manelista este grav bolnava. Acesta nu-si revine din soc si spune ca nu are puterea sa o sune pe artista.

"Am auzit si eu aceasta veste. Mi-au spus baietii ce se intampla, dar nu stiu sigur daca e asa sau nu. Am ramas fara cuvinte, pur si simplu. Nici nu-mi gasesc cuvintele! Niciodata in viata, Denisa nu merita asa ceva. E groaznic ce se aude! Nu am cuvinte. Pana acum, nu am incercat sa vorbesc cu Denisa. Va rog sa ma credeti, imi e rusine sa o sun. O fata atat de talentata si atat de tanara... Cum sa patasca asa ceva, la doar 27 de ani?", a spus Bursuc pentru un site din Romania. In direct, Dan Capatos a oferit mai multe detalii despre boala cu care se confrunta Denisa. "Se pare ca ar avea cancer la plamani. A fost sa se trateze la Viena, dar medicii de acolo au trimis-o in tara pentru a nu se mai chinui prin spitale fiindca nu mai are nicio sansa".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE