Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacă fumezi acest tip de ţigări rişti să faci cancer mult mai uşor

Postat la: 29.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noile cercetări arată că fumătorii riscă să facă mult mai repede cancer dacă aleg ţigările light. Oamenii de ştiinţă au cercetat de ce numărul cazurilor de cancer la plămâni a crescut în ultimii 50 de ani.

Rezultatele au fost surprinzătoare şi au confirmat ceea ce specialiştii suspectau. Există o "relaţie clară" între numărul tot mai mare a celor care fac cancer şi cererea de ţigări uşoare. Cu alte cuvinte, fumătorii sunt mai expuşi riscului de a dezvolta cea mai comună formă a acestei boli - adenocarcinomul. Ţigările uşoare au fost introduse acum 50 de ani. "Acest lucru a fost făcut pentru a păcăli fumătorii, pentru ca aceştia să creadă că sunt o opţiune sănătoasă", spune dr. Peter Shields, unul dintre cercetători. "Datele noastre sugerează o relaţie clară între adăugarea găurilor de ventilaţie la ţigări şi creşterea cazurilor de adenocarcinom pulmonar din ultimii 20 de ani", mai spune Shields.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE