Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum se recupereaza sotul Oanei Roman dupa operatie. "Numai eu stiu cat de greu e"

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cum se recupereaza sotul Oanei Roman dupa operatie. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care le marturiseste fanilor, cat de grea a fost ultima perioada pentru ea, fara ajutorul sotului. Marius Elisei a fost operat recent la genunchi, iar prezentatoarea tv a stat in permanenta in preajma acestuia.

Oana Roman a gasit insa metoda ideala pentru ca recuperarea sa devina mult mai usoara. De asemenea, acest aparat a ajutat-o si pe ea in problemele cu spatele. "Numai eu stiu cat am alergat zilele astea si cat de greu e sa nu ai sprijinul sotului in treburile casei. Dar asa cum se cade ca sotie, am grija de el pana se recupereaza dupa operatia de la genunchi. Si pentru ca recuperarea sa fie mai usoara i-am inchiriat un aparat special care il va ajuta sa si faca exercitiile acasa! Tot aici mi-am tratat durerile de spate si tot aici Marius isi va face recuperarea", a scris Oana Roman pe contul de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE