Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum s-a schimbat viata sopranei Paula Rad, care lucra ca femeie de serviciu

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paula Rad a facut senzatie la o emisiune tv, cand imbracata intr-un tricou si pantaloni scurti, a interpretat o arie celebra de opera, vrajind-o pur si simplu pe Andra cu vocea ei.

Imediat dupa aparitia la tv, Paula care, desi este absolventa de Conservator, lucra ca femeie de serviciu, si-a dat demisia. A devenit celebra si acum castiga bani din concertele pe care le sustine in diverse locatii din Cluj Napoca, acolo unde locuieste. Paula Rad a dat recent si un interviu in presa locala in care a marturisit ca viata ei s-a schimbat din februarie, atunci cand a aparut la tv.

Lumea vine acum la spectacolele sustinute de ea si unde chiar de pe afis este specificata emisiunea care a facut-o celebra. Chiar daca nu castiga multi bani, Paula spune ca e incantata ca face in sfarsit ce ii place. "Am cantat weekendul trecut intr-o cafenea din Cluj. Au fost ceva persoane prezente si m-am bucurat mult. Nu am luat cine stie ce bani, mai puţin de 50 de euro pentru o ora si jumatate de spectacol. Nu imi este usor cu banii, dar nu ma plang", a declarat Paula Rad. In final, Paula a marturisit si de ce a venit imbracata in pantaloni scurti la emisiunea tv. "Nu am spus nimanui ca particip la preselectii. Am hotarat pur si simplu sa merg si nu am vrut sa ma imbrac altfel", a spus ea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE