Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum fac sex thailandezii. Practica sexuală crudă care şochează întreaga lume

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La thailandezi, nimic nu este interizis în materie de sex, iar copiii sunt initiaţi în aceste taine încă de la vârsta de opt ani - uneori şi mai devreme. Pe de altă parte, adolescenţii sunt chiar încurajaţi în a avea relaţii sexuale cu străinii, iar societatea nu găseşte ceva condamnabil în faptul că, de pe urmă acestor relaţii, tinerii parteneri aduc venituri în familie.

Această realitate s-a transformat într-un fel de atracţie către Thailanda cu renumele ei de ţară a sexului şi cu brandul pe care şi l-a făcut: "paradisul turismului sexual". Totuşi, în viaţa de familie, thailandezii se comportă corect şi fără derapaje conjugale. Femeile îşi respectă soţii, iar aceştia pot avea o singură soţie - regulă care se respectă îndeosebi în mediul rural. În mediul urban, unui soţ îi este permis să aibă şi o amantă, pe care o întreţine, iar soţia este datoare să o respecte. Există totuşi o discriminare clară: când soţul îmbătrâneşte, soţia este datoare să-l îngrijească, amanta poate să plece.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE