Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată fotografia făcută de un om care pretinde că a călătorit 6000 de ani în viitor

Postat la: 23.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul serial "Doctor Who" ar trebui să ia lecţii de la acest bărbat, susţine publicaţia Mirror. Acesta a declarat că în viitor va exista un altfel de guvern şi că, tehnologia din viitor, va face ca cea din prezent să pară primitivă.

Pentru a-şi susţine mărturia, acesta a arătat o fotografie pe care a făcut-o cu 6000 de ani în viitor. În imagine se poate observa un oraş în ceaţă, pe care el pretinde că l-a vizitat de curând. Acesta a declarat că în viitor, fotografiile tind să fie distorsionate, la fel ca multe altele. "În călătoriile în timp, fotografiile se distorsionează, asemenea multor alte lucruri. Ştiu că mulţi dintre voi veţi găsi greu de crezut povestea mea şi nu pot să vă judec, pentru că şi eu aş fi spus la fel. Nu este intenţia mea să schimb percepţia cuiva, vreau doar să transmit un mesaj despre viitorul umanităţii şi să explic spre ce se îndreaptă întreaga lume. Am văzut cum se schimbă lumea şi cum va ajunge tehnologia să fie peste 6000 de ani. În această călătore, am lăsat în urmă un prieten care nu se ma întoarce niciodată. Ştiu că e într-un loc bun. Vreau doar să-l mai văd măcar o dată", a declarat acesta în filmare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE