Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată chelneriţa româncă concediată la Londra după o noapte de sex cu Orlando Bloom

Postat la: 23.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viviana Ross pe numele ei, norocoasa ospătăriţă are 21 de ani şi este fericită dar şomeră! Ce a avut de spus despre întâlnirea cu starul din „Piraţii din Caraibe"?

Viviana Ross sună ca un nume de scenă pentru fata pe jumătate româncă şi pe jumătate irlandeză, care s-a mutut din Germania în Anglia în urmă cu două luni pentru o carieră în film. Primul pas: s-a angajat într-un local frecventat de VIP-uri. Şi poate că tocmai de aceea n-a rezistat tentaţiei de-a da o probă cu Orlando Bloom. Nu doar datorită atracţiei, ci şi fiindcă s-a gândit la carieră, nu-i aşa?

După ce şi-a încheiat tura la localul londonez, Viviana a profitat de flirtul ei intens cu unul dintre clienţi, Orlando Bloom, urmându-l pe acesta până în camera lui de la hotelul Chiltern Firehouse, din acelaşi complex unde se află şi restaurantul. Se pare că actorul ar fi invitat-o la el în cameră, după cinci zile de şedere la acest hotel, timp în care tensiunea sexuală între el şi Viviana a atins cote maxime. Doar că dimineaţa a fost găsită în toată răvăşeala chiar de către managerul ei, care a decis s-o concedieze pe loc pentru că a întreţinut relaţii intime cu un client. La acel moment, Orlando plecase deja.

Iar Viviana a declarat că a durut-o această concediere, dar că nu regretă „incredibila noapte de sex cu Orlando". „Mi-a spus că a fost extraordinar. Şi că Orlando e senzaţional de bun la pat!", a povestit un prieten de-al fericitei concediate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE