Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată cea care va reprezenta România la World Next Top Model 2016

Postat la: 14.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Teodora Şaramet va reprezenta România la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale de frumuseţe World Next Top Model 2016, care va avea loc în Liban (Beirut) între 14-31 mai. Tânăra are 22 de ani, 1.77 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 85-59-89.

În urmă selecţiei naţionale World Next Top Model România 2016, organizată în dată de 11 mai în capitală, Teodora Şaramet a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei World Next Top Model 2016. În competiţie vor fi prezente 44 de candidate din tot atâtea ţări.

Teodora este născută în Braşov şi locuieşte în acest moment în Braşov. Până în acest moment a avut prezentări de modă pentru designeri consacraţi precum Cătălin Botezatu, George Hojbotă sau Mihai Albu şi participări în Miss World România şi Miss Intercontinental România, ultima competiţie pe care a şi câştigat-o în 2013.

„Competiţia World Next Top Model este un vis frumos, devenit realitate. Sunt mândră că reprezint o ţară frumoasă, cu oameni muncitori şi frumoşi. Trăiesc într-o ţară cu tradiţii moştenite de la străbuni şi transmise din generaţie în generaţie. Mă simt onorată să mă aflu în această compeţie. Voi reprezenta România cu încredere şi îmi voi asumă totodată responsabilitatea de a arată că România este o ţară minunată, demnă de admirat şi vizitat de către orice turist străin. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut", a declarat Teodora.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE