Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a ramas fara iPhone X tanarul care a dormit trei zile in fata magazinului Apple

Postat la: 05.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Desi ar trebui sa fie un dispozitiv de care sa ne folosim, smartphone-ul subjuga mai intai mintea si apoi viata multora dintre semenii nostri. Noul iPhone X, un model de lux ce marcheaza a 10-a aniversare a smartphone-urilor create de Apple, a venit in magazine cu acelasi tambalau pe care-l provoaca in fiecare an lansarea produselor companiei create de Steve Jobs.

Lumea s-a asezat innebunita la coada, unii chiar cu cateva zile inainte, pentru a se putea mandri cu faptul ca sunt printre primii proprietari ai dispozitivului. Un londonez de vreo douazeci si ceva de ani a fost primul la coada. Cu trei zile inainte de lansare s-a asezat in fata magazinului Apple si a asteptat cu stoicism momentul in care va putea cumpara mult-ravnitul telefon.

Cu o zi inainte de lansare, angajatii Apple au oferit celor aflati la coada o bratara care indica pozitia in lista de clienti, dezrobindu-i de locul din fata magazinului, si acest gest a schimbat din temelii perspectiva de viitor apropia a celui care era primul la coada, spune Metro. Probabil in ideea ca si-ar putea lua nu unul, ci mai multe telefoane iPhone X, tanarul s-a gandit ca ar putea face rost de bani jucandu-i pe cei care ii avea la pacanele. Evident ca lucrul acesta nu s-a intamplat, iar banii i-a fost facut praf, pana la ultimul penny.

Povestea a devenit cunoscuta dupa ce prietenul care l-a insotit a relatat-o jurnalistilor. "Am ajuns sa fiu primul la rand pentru ca amicul meu nu a mai avut suficienti bani la el, asa ca a plecat acasa. A cheltuit prea mult la jocurile de noroc si asa am ajuns eu primul", a declarat incantat primul cumparator al iPhone X din Londra.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE