Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a pozat Andreea Mantea de Valentine's Day ca sa fie sexy. Fanii au reactionat imediat

Postat la: 15.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine's Day, în cea mai provocatoare ținută. Prezentatoarea tv s-a pozat la ceas de seară și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat.

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine's Day. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare și le-a arătat prietenilor virtuali rezultatul. Chiar dacă de când a născut, bruneta și-a ținut viața personală departe de ochii presei, se pare că aceasta este mai fericită ca niciodată și își trăiește din plin viața alături de băiețelul ei. „Ai fost foarte drăguță în seara asta", „Ce sexy ești", „Ce picioare ai", sunt doar câteva dintre comentarii fanilor de pe contul de Facebook.

Andreea Mantea a dat uitării suferințele prin care a trecut, nu a speriat-o ipostaza de mamă singură și o lungă perioadă nu a avut ochi pentru vreun bărbat, deși frumoasa brunetă nu a dus niciodată lipsă de admiratori. Discretă în ceea ce privește viața personală, vedeta Kanal D a fost trădată de zâmbetul ștrengăresc și atitudinea adoptată în momentul în care am întrebat-o dacă a apărut un bărbat care să îi atragă atenția. Andreea Mantea nu a negat acest lucru și pare fericită cu schimbarea survenită se pare în ultima perioadă în viața ei.

Andreea Mantea a fost sexy de Valentine's Day. Cum a pozat bruneta

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE