Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cu lacrimi in ochi, Teo Trandafir i-a spus fiicei sale ca a fost adoptata. Ce-a spus fata

Postat la: 09.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale Maia ca a fost adoptata. Totul s-a intamplat in cadrul unei transmisiuni live pe Facebook, iar reactia adolescentei i-a lasat pe toti muti de uimire.

"Noi doua ne-am intalnit la un moment dat in viata ta, atunci cand tu te-ai nascut si ne-am asteptat ca la un moment dat sa existe discrepante intre noi. Mai ales ca tu esti intr-o situatie mai speciala si noi doua nu suntem... cum spun oamenii, rude de sange", a spus Teo Trandafir.

Reactia Maiei nu a intarziat sa apara. „Am cladit impreuna o relatie foarte stransa. Ne intelegeam din priviri, gesturi, mimica. Nu as putea spune cuiva «mama» care nu s-a implicat sub nicio forma in cultura pe care o am, in ce stiu azi. Si asta cu sangele, dupa parerea mea, nu e cea mai potrivita chestie. Sunt frati de sange care nu se inteleg, si copii «de sange» si tot felul, care nu au relatii tocmai potrivite cu parintii lor", a raspuns copila.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE