Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, la un pas de sinucidere

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cornel Gales a ajuns in pragul disperarii dupa ce sotia lui, Ileana Ciuculete, s-a stins din viata. Elena Merisoreanu, prietena de suflet a Ilenei Ciuculete, l-ar fi auzit pe Cornel Gales ca ar fi vrut sa-si ia viata pentru a ajunge langa sotia lui.

„Eu am vorbit cu Ileana acum cinci zile. Cand am sunat-o am avut impresia ca am sculat-o din somn (...). Mi-a zis (Cornel Gales - n.red.) ca Ileana a plecat, a plecat definitiv dintre noi, iar in clipa aceea a inceput sa tipe, iar eu am crezut ca paralizez cand am aflat. Cornel nu o lasa sa faca absolut nimic, ii facea masaj, nu o lasa sa se duca nici sa ia o paine. Ii iesise o galma, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor si i-a zis ca nu mai are scapare. El este inginer la aeronave. A spus ca ma gandesc sa-mi iau viata, dar nu am cum ca imi ia diavolul sufletul si nu ajung langa Ileana daca ma omor", a declarat Elena Merisoreanu pentru „Agentia VIP".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE