Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coincidență? Cum arată cerceii Andreei Marin și Mihaelei Rădulescu la "Uite cine dansează"

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt în fiecare seară de luni prezente în platoul emisiunii "Uite cine dansează" de la ProTv, unde se întrec în ținute care mai de care mai sexy, extravagante, elegante. În prima ediție din aprilie însă, cele două dive par să se fi îndrăgostit de același model de cercei.

Ca niciodată, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au ales să apară într-o emisiune de mare audiență cu accesorii aproape identice. La prima vedere cerceii Mihaelei Rădulescu nu par absolut diferiți de cei ai Andreei Marin. Și unii și ceilați au formă de lacrimă, aceeașio strălucire și chiar același sistem de prindere. La o privire mai atentă însă, Andreea Marin pare să fi ales și de data aceasta o variantă o idee mai simplă și mai elegantă, pe când Mihaela Rădulescu a preferat una plină de strălucire și extravaganță.

În ultima ediție, de luni, 27 martie, a existat un moment aparte cu cele două vedete de televiziune. Astfel, după ce Octavian Strunilă și partenera sa de dans și de viața, Oana Botez, și-au încheiat prestația în fața juraților, când i-a dat cuvântul Andreei Marin, Mihaela Rădulescu a comentat acid, în stilul caracteristic: „Să trecem la o doamnă care tot se mărită și tot divorțează. Amândouă suntem campioane la căsnicii și divorțuri".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE