Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sunt cele trei neveste pe care le-a avut Cristian Ţopescu. Ultima lui soţie, mai mică cu 29 de ani decât el

Postat la: 16.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dincolo de micul ecran, Cristian Ţopescu a avut o viaţă plină, marcată de trei căsnicii. Şi-a intemeiat o familie cand avea doar 22 de ani, Rodica, prima sotie, era si prima lui dragoste, casnicia lor durand 11 ani. Împreună ei au avut-o pe Cristina, fiica cea mare a fostului comentator, acum în vârstă de 57 de ani.

La cinci ani de la divortul cu mama Cristinei, Cristian Ţopescu s-a casatorit cu Rose Marie, de meserie economist. Dupa doar un an de la casatorie, a venit pe lume si baiatul Cristian, care are 42 de ani şi l-a făcut pe tatăl său bunicul a doi băieţi .Alături de cea de-a doua soţie, Cristian Ţopescu a stat 15 ani.

Omul de televiziune spunea că eşeczul primelor lui căsnicii a fost cauzat de absenţa îndelungată de acasă, din cauza numeroaselor deplasări pe care le făcea.

Cristian şi-a refăcut viaţa pentru a treia oară, cu o colegă de serviciu, mai mică decât el cu 29 de ani. Christel Ungar este mama fiului său cel mic, Sebastian Felix, care acum are 20 de ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE